неділя, 9 березня 2008 р.

Морський бал

Це, виявляється, був вже 8й по рахунку, для мене це був лише 2й. Правда для багатьох виявився перший :) Супер ідея - зібрати пластунів в вечірніх убраннях. Навіть якось сприйняття частини людей міняється - насправді ми всі можемо бути цивілізованішими :)

Правда, як виявилось, не всі собі чітко уявляють, як треба вдягатись на такі заходи. Ну, може один на одного подивимось - навчимось.

Явні недоліки - це інтер'єр (бо якось не по-бальному себе почуваєш на бетонній підлозі в підвальному приміщенні), відсутність шампани (цікава дилема для організаторів - і шампана на балу потрібна, і бал ніби пластовий :), і тріо весільних лабухів із дискотечним репертуаром замість струнного квартету. В моєму розумінні, на балах треба або танцювати під розмірні вальси-польки, або спілкуватись із бокалом в руках, але не гоцати під рок-н-рол.

Хоч загалом задоволення я все одно отримав. Сподіваюсь, наступного разу буде ще краще.

Ще би фотки десь побачити.

2 коментарі:

  1. "на бетонній підлозі в підвальному приміщенні"
    в тебе якісь капіталістичні замашки. Залу йому подавай))) Мені б кайф - така собі атмоспера антигламуру... Бо як подивишся на ТБ декілька репортажів з київського "Віденського балу": "Моє плаття стоіт 50 тисч $!", "А майо 60$ + брюлікі на пол лімона"! Настрій маєш зіпсутий на весь день. Шампан можна замінити перебродившим соком :) , а тріо з дискотечним репертуаром - це вже "издержки производства".

    ВідповістиВидалити
  2. да. з лабухами не дуже вийшло. прийшлося їх довго "роздупляти". насправді це дуже класні музиканти. вміють шикарно грати різні джазові штуки, але зашуралися вже на весіллях... шкода трохи. а і ще про музику- ми колись запрошували струнний квартет. але публіка стояла зніяковіло товкла канапки в куточку і ніхто під це не танцював. тому довелося формат балу трохи спопсити.
    Аня Скоропад

    ВідповістиВидалити